در شاخصهای دولت الکترونیک ايران از ميان ۱۷ کشور رتبه ۱۴ گرفت
 
درباره وبلاگ


به وبلاگ ما خوش آمدید
IT ENGINEERING

   عضو کنفدراسیون بین المللی دولت الکترونیک با اشاره به گزارش سال 2012 سازمان ملل متحد در زمینه آمادگی کشورها در حوزه دولت الکترونیک، رتبه ایران را پایینتر از میانگین دنیا دانست و تصریح کرد که در منطقه فقط سوریه، عراق و یمن در شاخصهای دولت الکترونیک پایینتر از ایران قرار گرفته اند.

احسان قدیری در زمینه دولت الکترونیک به عنوان یکی از محورهای توسعه اقتصادی کشورها اظهار داشت: ایران در گزارش 2012 دولت الکترونیک سازمان ملل که اخیرا تحت عنوان "دولت الکترونیکی برای مردم" منتشر شده از میان 190 کشور دنیا رتبه صدم را بدست آورده است و این درحالی است که در گزارش قبلی که مربوط به سال 2010 این سازمان است، ایران در رتبه صد و دوم قرار داشت که این امر نشان می دهد طی دو سال گذشته کشورمان توانسته در این زمینه دو پله صعود کند. البته در آمارهای پیشتر از آن، دولت ایران در سال 2008 رتبه صد و هشتم را به دست آورده بود. 

وی گفت: بهترین رتبه ایران مربوط به سال 2006 بود که کشورمان توانست رتبه نود و هشتم را کسب کند و بدترین آن نیز در سال 2004 بود که ایران در رتبه 115 قرار داشت.

قدیری امتیاز کلی ایران در سال 2012 که آن را در جایگاه صدم قرار داده را 0.4876 از عدد "یک" عنوان کرد و گفت: امتیاز ایران از میانگین امتیازات در جهان ( 0.4882) کمتر است و این در حالی است که میانگین کلی آسیا از میانگین جهان بیشتر است.

به گفته این عضو کنفدراسیون دولت الکترونیک، آمارهای منتشر شده نشان می دهد که در بحث دولت الکترونیک یکی از موارد پیشرفت مربوط به کشور در حال توسعه ای همچون قزاقستان است که براساس شاخصهای ارائه شده رتبه این کشور از 81 در سال 2008 به 46 در سال 2010 و 38 در سال 2012 رسیده است. همین طور کشورهایی مانند شیلی، کلمبیا و حتی برخی از کشورهای منطقه نیز تجربیات مشابهی دارند.

وی درباره موفقیت ایران در تحقق اهداف خود با توجه به شاخص های درنظر گرفته شده تصریح کرد: البته ریز امتیازات و رتبه ایران در سالیان گذشته نشان می دهد که ما در دولت الکترونیکی رشد داشته ایم؛ به گونه ای که از رتبه 108 در سال 2008 به رتبه 100 در سال 2012 رسیده ایم. پس باید تلاشها دو چندان شود تا کشور به جایگاه واقعی خود که در قوانین و کلام مسئولان نیز آمده دست یابد.

احسان قدیری اضافه کرد: آمارها همچنین نشان می دهد که کشور امارات در صدر کشورهای خاورمیانه در شاخص دولت الکترونیک قرار دارد و در جایگاه بیست و هشتم در دنیا است؛ بحرین و عربستان نیز در میان کشورهای خاورمیانه در رتبه های دوم و سوم قرار دارند و به ترتیب در جایگاه 36 و 41 ایستاده اند. در این شاخص اما کشور ترکیه که انتظار می رود در جایگاه بالاتری نسبت به قبرس، قطر، کویت، عمان و گرجستان باشد در جایگاه پایین تری از این کشورها قرار گرفته و رتبه هشتادم جدول را به خود اختصاص داده است.

وی افزود: سه کشور سوریه، عراق و یمن در این شاخصها در جایگاهی پایین تر از ایران قرار دارند که رتبه هایشان به ترتیب 128، 137 و 167 است.


نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:







 
 
نویسندگان
پیوندها
آخرین مطالب