گوگل‌درایو چیست؟
 
درباره وبلاگ


به وبلاگ ما خوش آمدید
IT ENGINEERING
19 / 2برچسب:, :: 12 ::  نويسنده : BlackHats

 در هفته گذشته بالاخره بعد از شایعات زیاد، گوگل‌درایو عرضه شد؛ یک سرویس برای ذخیره آنلاین فایل‌ها و به‌ اشتراک‌گذاری آنها در دستگاه‌های مختلف که می‌تواند بیش از آن‌چیزی که فکرش را می‌کنید مهم شود.

گوگل‌درایو چیست؟
هسته گوگل‌درایو بسیار به دراپ‌باکس شبیه است؛ شما این نرم‌افزار را روی یک دستگاه که ویندوز ، Mac OS X، اندروید یا iOS (البته بزودی برای iOS) اجرا می‌کند نصب می‌کنید.
آن دستگاه یک پوشه خاص گوگل‌درایو که فایل‌ها را با یک mirror که به‌طور آنلاین ذخیره می‌کند ایجاد می‌کند. اگر شما یک فایل یا پوشه جدید را کپی یا ذخیره کرده یا اگر فایلی را در سایت گوگل‌درایو آپلود کنید، این فناوری به‌طور خودکار آن را در تمام محل‌های گوگل‌درایو قرار می‌دهد.البته شما به یک اتصال شبکه برای دیدن فایل‌ها احتیاج خواهید داشت.
همان‌طور که کاربران دراپ‌باکس اذعان کرده‌اند، این فناوری بسیار پرکاربرد است زیرا می‌توانید در هرجا از آن استفاده کنید.

برتری گوگل نسبت به دراپ‌باکس این است که ابتدا پنج گیگابایت فضای رایگان ارائه می‌کند. البته برای داشتن 25 گیگابایت، ماهانه 2.49 و برای 100 گیگابایت ماهانه 4.99 دلار باید پرداخت کنید.
این مبالغ بسیار بیشتر از قیمت‌های فعلی گوگل برای درخواست فضای اضافی در پیکاسا و گوگل‌داکس است.

در حال حاضر رقبای بسیاری برای گوگل‌درایو وجود دارد؛ به‌عنوان مثال باکس، SugarSync، محل ذخیره‌سازی Mozy، iCloud از شرکت اپل، ابر خلاقانه ادوبی که بزودی به بازار عرضه خواهد شد، Yandex و اسکای‌درایو مایکروسافت که اخیرا فضای رایگان خود را برای مشتریان جدید از هفت گیگابایت به 25 گیگابایت افزایش داده است.

هر چند این موارد در مقایسه با گوگل‌درایو گزینه‌ای مناسب است ولی گوگل‌درایو فقط یک گزینه ساده نیست.

یکپارچگی با گوگل‌داکس
گوگل‌درایو تنها یک سرویس همگام‌سازی و به‌اشتراک‌گذاری نیست. در واقع صورت جدیدی از گوگل‌داکس است؛ یک جایگزین برای فهرست اسناد که برای محاسبات ابری نقش مدیر فایل را ایفا می‌کند.

شاید گوگل‌داکس برای همه مناسب نباشد ولی ابزاری قدرتمند و مفید برای افرادی است که مدت زیادی را آنلاین سپری می‌کنند یا آنهایی که نیاز دارند با همکاران خود روی اسناد و برخی فایل‌ها به طور اشتراکی کار کنند. همچنین یک جایگزین بسیار خوب برای مایکروسافت آفیس به‌شمار می‌آید.

با استفاده از گوگل‌درایو راحت‌تر می‌توانید آفیس را کنار بزنید. اگر چند گیگابایت فایل و نوشته‌های قدیمی داشته باشید، با کپی کردن آنها در پوشه گوگل‌درایو رایانه‌‌تان یا آپلود آنها در وب‌سایت گوگل‌درایو می‌توانید آن آرشیو را به کارهای اخیرتان وصل کنید و براحتی در گوگل‌درایو خود جستجو کنید.

از آنجا که گوگل‌درایو اسامی فایل‌ها را در درایو سخت سیستم شما کپی می‌کند، سیستم ویندوز یا مک شما می‌تواند آنها را جستجو و پیدا کند. اما در حال حاضرمحتوای فایل‌ها اندیس‌گذاری نمی‌شود؛ البته گوگل روی این مساله نیز کار می‌کند.

در حال حاضر دسترسی آفلاین به اسناد گوگل‌داکس به دیدن فایل‌ها و نه ویرایش آنها محدود می‌شود، ولی در آینده‌ای نه‌چندان دور ویرایش آفلاین نیز میسر خواهد بود.
واسط جدید کاربری

این مساله که گوگل‌درایو ظاهر جدید گوگل‌داکس است شاید برخی کاربران داکس را سردرگم کند. تمام فایل‌هایی که شما از فهرست اسناد خود مخفی کرده‌اید به صفحه اصلی پوشه و فهرست اسناد گوگل‌درایو شما باز خواهد گشت.

به ‌همین دلیل برخی کاربران یک پوشه آرشیو خاص ایجاد می‌کنند تا این به‌هم‌ریختگی را سامان بدهند و یک شروع جدید داشته باشند.

در بالای واسط گوگل‌داکس اسنادی که بتازگی استفاده شده بود فهرست‌وار نمایش داده می‌شد، ولی واسط آنلاین گوگل‌درایو دو راه دیگر را نیز ارائه کرده است؛ فایل‌هایی که بتازگی استفاده کرده‌اید و «فهرست فعالیت‌ها».

این فهرست، فایل‌هایی را که بتازگی استفاده کرده‌اید در ردیف‌های بالا نشان می‌دهد و شما می‌توانید برخی فایل‌ها یا مجموعه‌ها را پنهان کنید.

گوگل‌درایو در خارج از محدوده گوگل‌داکس نیز توسعه خواهد داشت. در ابتدا کاربران می‌توانند تصاویری را که در گوگل‌پلاس ذخیره شده‌ است به‌اشتراک بگذارند سپس از طریق گوگل‌درایو، ضمیمه‌های موجود در جیمیل را ذخیره کنند و بفرستند. همچنین در آینده یکپارچگی با سیستم ‌عامل کروم نیز عرضه خواهد شد.

همچنین این سرویس از این نظر قابل‌توجه است که از یک منبع محاسباتی ابری به‌وجود آمده است. افراد بسیاری هستند که قرار دادن داده‌های باارزش خود را در دست یک شرکت دیگر صلاح نمی‌بییند و ازطرفی بسیاری هم این‌کار را مبادله منصفانه می‌نامند.

ایجاد انگیزه مضاعف برای کاربران درباره ابزاری خواهد بود که به گوگل‌درایو مربوط می‌شود. به‌عنوان مثال Aviary و PixIr یک ویرایشگر آنلاین تصاویر و WeVideo یک ویرایشگر آنلاین ویدئو ارائه می‌کند، Docusign به افراد اجازه می‌دهد اسناد را امضا و نسخه‌های به‌روزرسانی شده را ذخیره کنند و HelloFax به کاربران این امکان را می‌دهد که فایل‌های گوگل‌درایو را مانند فکس ارسال کرده و همچنین فکس‌ها را مانند اسناد گوگل‌درایو دریافت کنند.

مشتریان جدیدی که پول پرداخت می‌کنند

گوگل‌درایو یک رویکرد کاملا متفاوت برای چگونگی کسب درآمد گوگل دارد. در گذشته برای بسیاری از بخش‌ها، تبلیغات به‌صورت آنلاین فروخته می‌شد. با این ساختار، گوگل هزینه تمام پروژه‌هایی را که در جهت بهبود جستجو و درنتیجه ورود تبلیغات بود، تامین می‌کرد.

اندروید بهترین مثال است؛ حجم عظیمی از کارهای مهندسی که گوگل به‌صورت رایگان ارائه می‌‌کند. رویکرد جدید سود رساندن به تبلیغ‌دهندگان است یا کاربران؟ در بیشتر موارد ترکیبی از این‌دو نیاز است.

تفاوت بین پرداخت هزینه مستقیم و غیرمستقیم برای سرویس‌های گوگل بسیار ظریف است. ولی به عقیده بسیاری همین تفاوت اندک می‌تواند رابطه بین شرکت گوگل و کاربرانش را تغییر دهد. با گوگل‌درایو، گوگل در وهله اول نیاز دارد تا به‌دنبال کاربر باشد نه این‌که کاربران را به‌عنوان نقطه پایان درنظر بگیرد.

در واقع یک مدل اشتراکی برای مشتریان وجود دارد که گوگل هنوز به‌طور کامل آن را پیاده نکرده است. این رویکرد می‌تواند رابطه جدیدی بین کاربر و گوگل ایجاد کند.

درحال حاضر شرکت گوگل تمام تلاش خود را می‌کند که کاربرانش مطمئن باشند بخوبی و به‌طور کامل پشتیبانی می‌شوند.
البته مطمئنا همه کاربران خریدار سرویس نخواهند بود. بسیاری از آنها پنج گیگابایت را برای شروع بسیار مناسب می‌دانند ولی برای تعداد زیادی نیز دریافت 25 گیگابایت در قبال پرداخت مبلغی اندک پیشنهادی جذاب خواهد بود.

تعداد زیادی از کاربران اینترنت ترجیح می‌دهند از نرم‌افزارها و سرویس‌های رایگان استفاده کنند؛ ولی بسیاری نیز جذب سرویس‌هایی می‌شوند که با پرداخت هزینه امکانات بیشتری ارائه می‌کنند. این‌کار حداقل می‌تواند به شرکت مورد نظر کمک کند تا سرویس‌های بهتر و بیشتری ارائه دهد.


نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:







 
 
نویسندگان
پیوندها
آخرین مطالب